Jeg glemte å …

February 27, 2012

Nå virker det som jeg skrudd opp igjen. Det skjer for å være det faktum at jeg ville ha kjøpt billetter til en konsert som meg og noen venner lenge planlagt å gå på. For annen merkelig grunn, falt det på pulten min for å tilrettelegge for disse billettene. Jeg har ærlig talt vanskelig for å forestille seg hvordan mine venner egentlig tenkte da de bestemte jeg var best egnet til å utføre denne oppgaven. Men det betyr lite nå. Jeg har rett og slett glemt, eller jeg glemte grunn tunge arbeidsmengder og lite annet av å få noen ganske tidlig og har bare ikke tenkt på det før nå, nylig da jeg fant ut at billetter til selve konserten er helt utsolgt. Dette er ikke bra. Alt jeg vil er egentlig ikke svikte mine venner. Så hva er igjen likevel? Det må være noen som selger plater i det alternative, må det bare være.

Leave a Reply